TOBIE WIBERG

Tobie's Coffee Corner

Min Historie - Mit Hvorfor

 

Jeg er på en mission!

Og det har jeg været siden 2013, hvor jeg mistede mit eneste barn, min datter Caroline. Hun blev kun 9 1/2 år.

Jeg lovede hende i livet at blive 89 år, og i døden at kæmpe for lyset og at ære hendes minde.

Op til hendes død, var jeg som pædagog sygemeldt med stress. Jeg arbejdede som børnehaveklassepædagog, og drev en hobbyvirksomhed som stylecoach, hvor jeg bl.a. hjalp kvinder til at finde og udleve deres stilpotentiale.

Da jeg var sygemeldt, mærkede jeg dybt efter og fandt mit hjertes længsel. Min passion var at hjælpe kvinder, og jeg var fast besluttet på, at det skulle være min levevej. Jeg lejede et kontor og fik firmanavnet 2BEE WOMAN. Jeg var SÅ klar til at drive business, da jeg skrev min opsigelse under.

Måneden efter min sidste dag som ansat..... Døde Caroline!! Hun blev dræbt i trafikken, en smuk sebtember dag. Og jeg var med, da det skete..... Den dag mistede jeg min bedste ven, min sjæleven og mit barn. Ramt af sorg og savn, kæmpede jeg fra det dybeste hul, med Ptsd"en som følgesvend... ...jeg gennemlevede en hver forældres mareridt. Igen og igen.

Dagen efter ulykken lagde jeg et brev på ulykkesstedet. I brevet lovede jeg: At blive 89, at kæmpe for lyset og at ære hendes minde. Hvis jeg kunne, havde jeg hængt mig. Men jeg var hendes mor, rollemodel og hvem sku passe hendes grav eller fastholde hendes minde?

 

Jeg kunne ikke dø! Det var ikke en mulighed!

Jeg VILLE holde mine løfter! Så der var kun et at gøre.... At kæmpe!

Jeg holdte fast i mit kontor, hjalp kvinder gennem 1:1 sessions, workshops, Stilboost-camp, polterabend, Kaffeklub mm., så meget mine kræfter kunne.

Jeg fuldførte flere uddannelser, herunder Lifecoach ved Sofia Manning. Jeg lavede store events i Carolines minde, hvor jeg gav hendes smil videre, til døve børn i Nigeria, Hospitalsklovnene og Foreningen Skyggebørn.

Jeg illustrerende min datters eventyr: "Den magiske bog", som vi solgte over 300 eksemplarer af, hvoraf salget gik til gode formål.

Samtidigt kæmpede min mand og jeg for at blive forældre igen.... Og da jeg holdte min 40 års fødselsdag i 2016, var jeg gravid med tvillinger, efter længere tids fertilitetsbehandlinger. Efter 12.uge stod det klart, at jeg ikke længere kunne holde oplæg og workshops. Maven var i vejen. Og med det blev det også endeligt for mit kontor og firma. Fokus var nu på mine dejlige tvillinger.....

Det var hårdt følelsesmæssigt. Jeg kæmpede stadig. Fyldt af dyb taknemmelighed og samtidig dyb sorg. Samt en ulmende stor frygt for, at være en god nok mor igen. 

Ville de overleve? 

Ptsd'en spøgte stadig og at være gravid var en stor trigger, der kunne sætte det hele i gang.

Via YouTube fandt jeg EFT og jeg brugte teknikken til at berolige mit nervesystem. Jeg kunne mærke det hjalp og jeg ville bare lære mere.....

Derfor tog jeg uddannelsen som EFT/TANKEFELTTERAPEUT, og fik forløst bl.a. ptsd'en, så jeg i dag kan være i verden uden at blive trigget. Jeg kan gå til ulykkesstedet uden at mærke ubehag. Og det giver en utrolig frihed, ikke at have undvigelsesadfærd længere. At jeg kan vælge at ære min datter på det sted, hvor hun fik sine englevinger.

Jeg hjælper i dag andre til at forløse traumer gennem EFT/TFT, og derigennem ærer jeg Carolines liv og hendes død. 

Jeg har ved at anvende teknikken på mig selv og andre, kunne holde mine løfter som Englemor, samt være den bedste mor for mine tvillinger, den bedste kone og veninde. 

Jeg kan uden omsvøm sige at denne teknik, har været livændrende og det mest effektive redskab i forhold til at mindske eller forløse mit savn, min sorg, min ptsd og min frygt.

Jeg kæmper ikke længere. Jeg overlever ikke kun. Jeg lever! 

Og det er det som er min mission. At hjælpe mennesker med at leve igen.... 

Tak fordi du læste med så langt...... 🙏❤️ Jeg ved det er en lang og barsk historie, men det er min.

Min historie er mit afsæt for at lave Podcasten Tobie's Coffee Corner , hvor jeg gennem flere afsnit uddyber min kamp og vej op ad hullet. 

Kh. Tobie