TOBIE WIBERG

Når du har brug for kærlige bank, til at opleve større handlekraft, frihed og ro i dit liv, så du kan få mere af det, du ønsker dig.....!

Min Historie - Mit Hvorfor

 

Jeg er på en mission!

Og det har jeg været siden 2013, hvor jeg mistede mit eneste barn, min datter Caroline. Hun blev kun 9 1/2 år.

Jeg lovede hende i livet at blive 89 år, og i døden at kæmpe for lyset og at ære hendes minde. Op til hendes død, var jeg som pædagog sygemeldt med stress. Jeg arbejdede som børnehaveklassepædagog, og drev en hobbyvirksomhed som stylecoach, hvor jeg bl.a. hjalp kvinder til at finde og udleve deres stilpotentiale.

Da jeg var sygemeldt, mærkede jeg dybt efter og fandt mit hjertes længsel. Min passion var at hjælpe kvinder, og jeg var fast besluttet på, at det skulle være min levevej. Jeg lejede et kontor og fik firmanavnet 2BEE WOMAN. Jeg var SÅ klar til at drive business, da jeg skrev min opsigelse under.

Måneden efter min sidste dag som ansat..... Døde Caroline!! Hun blev dræbt i trafikken, en smuk sebtember dag. Og jeg var med, da det skete..... Den dag mistede jeg min bedste ven, min sjæleven og mit barn. Ramt af sorg og savn, kæmpede jeg fra det dybeste hul, med Ptsd"en som følgesvend... ...jeg gennemlevede en hver forældres mareridt. Igen og igen.

Dagen efter ulykken lagde jeg et brev på ulykkesstedet. I brevet lovede jeg: At blive 89, at kæmpe for lyset og at ære hendes minde. Hvis jeg kunne, havde jeg hængt mig. Men jeg var hendes mor, rollemodel og hvem sku passe hendes grav eller fastholde hendes minde?

 

Jeg kunne ikke dø! Det var ikke en mulighed!

Jeg VILLE holde mine løfter! Så der var kun et at gøre.... At kæmpe!

 

Jeg holdte fast i mit kontor, hjalp kvinder gennem 1:1 sessions, workshops, Stilboost-camp, polterabend, Kaffeklub mm., så meget mine kræfter kunne.

Jeg fuldførte flere uddannelser, herunder lifecoach ved Sofia Manning. Jeg lavede store events i Carolines minde, hvor jeg gav hendes smil videre, til døve børn i Nigeria, Hospitalsklovnene og Foreningen Skyggebørn. Jeg illustrerende min datters eventyr: "Den magiske bog", som vi solgte over 300 eksemplarer af, hvoraf salget gik til gode formål.

 

Samtidigt kæmpede min mand og jeg for at blive forældre igen.... Og da jeg holdte min 40 års fødselsdag i 2016, var jeg gravid med tvillinger, efter længere tids fertilitetsbehandlinger. Efter 12.uge stod det klart, at jeg ikke længere kunne holde oplæg og workshops. Maven var i vejen. Og med det blev det også endeligt for mit kontor og firma. Fokus var nu på mine dejlige tvillinger..... ❤️ Jeg blev privat dagpleje for dem og vi var sammen 24/7. Men drømmen og passionen for at hjælpe kvinder.... at inspirere og motivere dem til udvikling og forandring, stoppede ikke. Længslen bankede stadig i mit bryst. Jeg savnede DET. Og da tvillingerne fik plads i vuggestue, blev der plads til drømmen og passionen.

Til at udleve min mission. At hjælpe kvinder til mere Tigerdyr.

Hvad enten det er mere livsglæde, power, mod, selvtillid og udstråling. Jeg kombinerer alt min viden, mine redskaber og min livserfaring, til at skabe et koncept, hvor jeg som Tigerdyr's-coach hjælper dig. For når jeg kan, kan du også!!!

Jeg har været i det dybeste hul og har kravlet op igen og igen. Jeg har været Æsel. Men jeg ville ikke være Æsel! Jeg vil være Tigerdyr.... MIN definition af Tigerdyr! For derved at være den bedste udgave af mig selv og derigennem at kunne holde mine løfter som Englemor, samt være den bedste mor for mine tvillinger, den bedste kone, veninde og samfundsborger.

Jeg lovede at kæmpe for lyset og lyset er også at hjælpe DIG til at blive Tigerdyr.

For hvad vil det egentlig betyde for dig/andre/verden, at du forbliver Æseldyr? Og hvad vil det betyde for dig/andre/verden.... DIT liv, når du står i verden, som det Tigerdyr, DU ønsker at være eller længes efter?

 

Tak for at læse så langt...... 🙏❤️ Jeg ved det er en lang og barsk historie, men det er min.

 

PS. Jeg trækker som Tigerdyr's coach fra alle mine uddannelser som Pædagog, Stylecoach, Sundhedscoach, Life- og Businesscoach, og er kommende TFT/EFT terapeut Og krydrer det hele med min glæde for dialogskabende værktøjer og undervisningsmaterialer⭐ Jeg ser mig selv som positiv, passioneret, engageret og livsglad, på trods.